Performance Center Lindhagen

Performance Center Lindhagen

Våra naprapater

Hege Sommerstad, Leg. Naprapat

Hege är delägare och grundare av Performance Center Lindhagen. Hon har en bakgrund inom handboll på elitnivå, friidrott, längdskidåkning samt mångårig erfarenhet av styrke och konditionsträning. I sina vidareutbildningar har Hege specialicerat sig på rörelseanalys och att genom detta skapa förutsättningar som optimerar idrottare och motionärers prestation.

Utbildning:

Viktoria Stefanescu, Leg. Naprapat

Viktoria har ett stort intresse för träning och hälsa samt en träningsbakgrund inom handboll och styrketräning. Hon har tidigare arbetat som personlig tränare och massör vilket väckte intresset till att lära sig mer om kroppen och studera till naprapat.

Viktoria brinner för att hjälpa människor till en smärtfri och aktiv vardag. Hon ser alltid till individens behov och försöker uppmärksamma alla olika faktorer som kan ligga bakom smärtan.

Boka tid hos Viktoria för att hitta orsaken till din smärta och få en långsiktig lösning för en smärtfri och välmående kropp.

Utbildning:

Frida Elmertoft, Naprapat

Frida har innan naprapatutbildningen jobbat i flera år som personlig tränare, hälsocoach och massör. Hon har träningsbakgrund inom handboll, dans, gymnastik, styrketräning och crossfit.

Det varierade träningsintresset har gett en bred kunskap inom många områden. Hon jobbar utifrån ett helhetsperspektiv där hela kroppen är en helhet tillsammans med andra faktorer i livet som kan påverka smärta, såväl positivt som negativt.

Boka tid hos Frida för att hitta orsaken till din smärta och få en långsiktig lösning för en smärtfri och välmående kropp.

Utbildning:

Anna Hansson, Leg. Naprapat

Anna är leg naprapat, yogainstruktör och utbildad tränare i maternity health by mamma mage. Hon har ett holistiskt synsätt på olika besvär i rörelseapparaten, allt från spänningshuvudvärk och stela axlar till fot-, höft-, rygg- eller bäckensmärta. Anna hjälper gärna gravida med behandling och träning samt återträning efter förlossningen. Hon vill gärna inspirera människor till att röra på sig och få individuella redskap och tips för att bli smärtfria och må bra.

När hon inte är på kliniken sjunger hon i en kör, går i skogen, yogar eller är med familjen.

Utbildning:

Betygsätt oss

Är du i behov av en akut naprapat eller massage? Gör en bokning online.