Performance Center Lindhagen

Performance Center Lindhagen

Personlig träning

Performance Center Lindhagen

Priser:

1 h – 900 kr

Behöver du inspiration och pepp i träningen eller har du en gammal skada som behöver rehabiliteras?

Vill du lära dig att lyfta rätt eller gå ner i vikt? Vi har tränaren för dig!
Våra tränare hjälper dig att nå dina mål genom säker och effektiv träning.

Vi erbjuder en fri konsultation på 30 minuter om du är intresserad av paket eller mer regelbunden träning med en av våra tränare.

Se kontaktuppgifter under respektive presentation nedan.

Kontakta oss för prisförslag vid köp av flera timmar.

Våra tränare

Möt våra tränare

Jonathan

Jonathan är delägare och grundare av Performance Center Lindhagen. Han har en idrottsbakgrund inom fotboll och tennis samt mångårig erfarenhet inom styrketräning och gruppträning.

Utbildning:

Hege

Hege är delägare och grundare av Performance Center Lindhagen. Hon har en idrottsbakgrund inom handboll på elitnivå, friidrott, längdskidåkning samt mångårig erfarenhet av styrke och konditionsträning. I sina vidareutbildningar har Hege specialiserat sig på rörelseanalys och att genom detta skapa förutsättningar som optimerar idrottare och motionärers prestation.

Utbildning:

Frida

Frida har innan naprapatutbildningen jobbat i flera år som personlig tränare, hälsocoach och massör. Hon har träningsbakgrund inom handboll, dans, gymnastik, styrketräning och crossfit. Det varierade träningsintresset har gett en bred kunskap inom många områden. Hon jobbar utifrån ett helhetsperspektiv där hela kroppen är en helhet tillsammans med andra faktorer i livet som kan påverka smärta, såväl positivt som negativt. Boka tid hos Frida för att hitta orsaken till din smärta och få en långsiktig lösning för en smärtfri och välmående kropp.

Utbildning:

Viktoria

Viktoria har en idrottsbakgrund inom handboll och styrketräning. Träning och hälsa har alltid varit en stor del av hennes liv. Efter att hon själv genomgått en livsstilsförändring har hennes dröm länge varit att få hjälpa andra människor att uppnå sina mål för en mer hälsosam vardag och en välmående kropp. En livsstilsförändring kräver helhjärtat engagemang och ett samspel mellan regelbunden träning samt en hälsosam kost. Tillsammans med Viktoria får du verktygen du behöver för att göra en förändring som kan hjälpa dig att nå dina mål!

Utbildning: