Kinesiologi


Anna Mjärdestam, Kinesiolog och näringsterapeut

anna-mjardestam

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna är i grund och botten utbildad civilingenjör inom kemi med ett stort intresse av hur våra kroppar och sinnen fungerar. Hon har alltid velat förstå hur vi fungerar kemiskt och biologiskt och vad som händer när något inte riktigt fungerar och vad man kan göra för att åtgärda detta på bästa sätt, både psykiskt och fysiskt. Anna har en bakgrund som elitspelare i badminton och har av detta fått en del skador som följd. Med dagens vetskap hade dessa skador kunnat förebyggas och behandlas med rätt kost och behandlingar.

Under senare år har Anna därför valt att utbilda sig inom alternativa behandlingsmetoder såsom kinesiologi och frekvensbehandling samt inom kost- och näringslära.


Kost- och näringskonsultation 

Jag erbjuder kost- och näringskonsultation utifrån din personliga situation och tillsammans ser vi över hur en plan kan läggas upp för att optimera er hälsa. 

En god hälsa startar inifrån. Läkekonstens fader, Hippocrates, som levde år 460 – 370 bc sa följande: ”Let food be thy medicine and medicine be thy food”. Ett uttalande som fortfarande håller.   


Inför
 ert första besök kommer jag be er fylla i ett formulär med frågor. Dels för att jag ska kunna förbereda mig inför ert besök, samt att ni själva kommer ihåg att ta upp det ni vill ha hjälp med.


Kombinationspaket 

Jag erbjuder även kombinationspaket med både HKT och kost- och näringsrådgivning. Inför detta besök fyller du i formulär med frågor. Dels för att jag ska kunna förbereda mig inför ert besök, samt att ni själva kommer ihåg att ta upp det ni vill ha hjälp med.  

 

Priser

Elevbehandlingar pågår preliminärt fram till och med hösten 2022 då gäller reducerade priser enligt nedan. Kommande ordinarie priser anges i parentes. Välkommen att boka in en behandling hos mig på email alternativt sms.

 

HKT, Kinesiologi

Nybesök c:a 2 h – 1 000 kr (2 000 kr)
Återbesök c:a 1.5 h – 750 kr (1 750 kr)
Stärkande behandling - c:a 1 h 500 kr (1 400 kr)

 

Kost- och näringsrådgivning

Nybesök c:a 1 h – 600 kr (1 200 kr)
Återbesök c:a 45 min – 500 kr (1 000 kr)

 

Kombinationspaket

Nybesök HKT och kost- och näringsrådgivning, c:a 2.5 h – 1 300 kr (2 500 kr)
Återbesök c:a 2 h – 1 000 kr (2 000 kr)

 

Utbildning:

2021 yrkesutbildning på Kilmaninstitutet inom Holografisk kinesiologi, HKT. Certifiering som holografisk kinesiolog pågår och det som återstår är att utföra elevbehandlingar.

2020 utbildning till Kost- och Näringsterapeut på Nordiskt Näringscenter i Stockholm.

2020 utbildning inom frekvensterapi och behandlingar med bioresonans.

2017 utbildning yogalärare på Yogayama Teacher Training 200h.

Boka gärna in Anna för elevbehandling av holografisk kinesiologi. Inför ditt besök: Ät inga tillskott samma dag. Du är alltid påklädd under behandlingen.

HKT (Kinesiologi)

HKT står för Holographic Kinesiology Treatment. Kinesiologi kommer från grekiskans ord ”kinesis” som är vetenskapen om människans rörelse. Det är en fysisk behandling som rättar till nervsystemets funktioner genom att testa spänningen i musklerna (manuell muskeltestning). Manuell muskeltestning används för att hitta obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen. Genom behandling påverkas nervsystemets information som skickas till och från muskler och körtlar.

Kinesiologi balanserar upp kroppen och hjälper därmed kroppen att självläka. Kommunikationen förbättras och brister av näringsämnen kan identifieras. Kroppen har själv svaret på vad den är stark nog att läka just nu. Behandlingen kan vara att stärka upp kroppen med hjälp av strukturella behandlingar, akupunktur eller med näringsämnen vid brist på dessa etc.

Anna arbetar med Holografisk Kinesiologi, HKT, och har metoderna för att förstå vad just din kropp vill prioritera att stärka, rensa ut och balansera. Din kropp har själv svaren vad den är stark nog att läka just nu.

För mera information, läs gärna mer på Kilman Health.